Become a member
Follow us:

Imagine5 Academy præsenterer…

Words:

Photos:

Fra CSRD til grøn succes

3 dages transformativ efteruddannelse om ESG rapportering, adfærd og green tech

Løft ESG-arbejdet fra bureaukratisk compliance til formålsforankret transformation og hjælp din virksomhed eller organisation gå forrest med adfærdsbevidst bæredygtighed.

Et arbejde for fremtiden

I Danmark alene anslås det, at op mod 400.000 nye jobs bliver til som en direkte konsekvens af den grønne omstilling frem mod 2030. Topledere opfordrer derfor til, at arbejdstagere går forrest ved at tilegne sig både det rette mindset og de fornødne grønne kompetencer, så virksomhederne har lettere ved at bidrage til indfrielsen af målsætningerne i EUs “Green Deal”. Og det er ikke kun ingeniører og elektrikere, situationen kalder på.

For første gang nogensinde rammes Europas virksomheder nemlig i år af omfattende rapporteringskrav ift. bæredygtighed (CSRD) med det formål at fremtidssikre unionens virksomheder gennem blotlægning af risici og muligheder i en varmere verden. CSRD er oven i købet kun begyndelsen på en serie skærpede, grønne EU-direktiver, så efterspørgslen på kompetente medarbejdere, som kan løfte arbejdet fra skrivebordsøvelse til værdiskabende impact, forventes kun at vokse de kommende år.

Overblik over kursets indhold

Klik her for at se kursets læringskurver.

KURSUS OVERBLIK

PRAKTISK INFORMATION

  • Pris: 12.000 DKK
  • Type: in-person
  • Varighed: 3 dage (3 fredage i træk)
  • Sprog: dansk

3 dages transformation

Hvad du kan forvente

Day 1

Comply!

Introduktion til systemtænkning, nøgletal og øvelse med egen case. A-Z indføring og konkret træning af kompetencer til CSRD-rapportering.

Day 2

(Mis)behave!

Adfærdsværktøjer til effektivt design af impact og forandringsledelse. Vi zoomer ind på psykosociale barrierer, relationsarbejde og kommunikationsstrategi.

Day 3

Deliver. Then Imagine!

Case-arbejdet afsluttes med præsentationer før vi stiller prognose for nær og fjernere fremtid ved at nærlæse planetære grænser, tipping points, green tech og AI.

Udbytte

Imagine5 samarbejder med Den Danske Naturfond om udstedelsen af kursusdiplomer, der gør en konkret forskel ved at rewilde gammel landbrugsjord. Udover færdige deltagercases, brugervenlige redskaber og et nyt alumnenetværk med opfølgning i form af gratis inspirationsaftener, kan du føje kurset til dit CV og styrke din profil som proaktiv leder af bæredygtig udvikling.

Om os

Mange organisationer tilbyder kurser i ESG compliance og rapportering, men få har taget højde for de kongeniale kompetencer, der forhøjer chancen for operationel succes. Det kan være let at beskrive den nødvendige forandring, men langt sværere at være forandringsagent i bogstavelig forstand. Uden en systemisk, adfærdsbevidst tilgang risikerer den grønne overhaling ganske enkelt at gå på grund i resistens og friktioner. Teamet bag “Fra CSRD til grøn succes” har uddannet mere end 1000 danskere i håndtering af faldgruber og potentialer, når det drejer sig om virksomheders bæredygtighed og forandringsdesign. For Imagine5 har ambitionen været at bevæge sig ud over det kendte pensum og driste sig til at svare på, hvordan vi bedst ruster os til at skabe morgendagen.

Fra CSRD til grøn succes – 11, 25 okt. og 1 nov.

Imagine5 Academy
Vesterbrogade 80B, 1620 Copenhagen

Tilmeld dig nu

Hvem er vi

Daniel Flendt Dreesen

Data- og bæredygtighedsspecialist med erfaring fra Den Blå Planet, den prisvindende AI startup Corti og den internationale klimahandletank Imagine Tomorrow.

Lasse Due Andersen

Adfærdsspecialist med erfaring fra Tivoli, Den Blå Planet og Espresso House. Lasse har ansat +3000 medarbejdere og driver til daglig rådgivningsvirksomheden Empa10.

0:00